Aurinkopaneelit

Nappaa aurinkoenergia talteen

Tarjoamme viimeisimmät sovellukset kotiin, taloyhtiöille, teollisuuteen, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Suosittujen aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien avulla ilmainen luonnon energia kerätään tehokkaasti talteen. Aurinkoenergian asiantuntijana löydämme kokonaisedullisimman ratkaisun kohteeseesi.

SÄHKÖÄ AURINGOSTA!

Aurinkopaneeli ottaa luonnon energian talteen Aurinkosähkö on päästötöntä, uusiutuvaa energiaa. Se saadaan käyttöön, kun aurinkopaneeli ottaa talteen auringon säteilyn ja muuntaa sen sähköksi. Paneelit asennetaan yleensä katolle, jossa ne ottavat auringonsäteet talteen parhaassa mahdollisessa asennossa. Kauttamme saat aurinkosähköjärjestelmän Avaimet käteen -periaatteella!

Aurinkosähköjärjestelmät edullisesti asennettuna kohteeseesi

Aurinkosähköpaketit sisältävät asennuksen lisäksi järjestelmän vaatimat pääkomponentit:

  • paneelit
  • invertterin
  • kattokannakkeet kattotyypin mukaisesti harjakatolle (tasakatoille projektin mukaan)
  • PV-kaapelit ja PV-kaapelin liittimet

Paketin lisäksi tarvitaan sähköliittymä ylijäämäsähkön syöttämiseksi verkkoon. Tarvittaessa voit hakea ja hyödyntää myös kotitalousvähennystä. Toimitamme valmiit paketit, jotka sisältävät paneelien ja invertterin lisäksi kattoasennustelineet ja kaapelit.    

Aurinkojärjestelmä toimii täysin automaattisesti. Tällöin käytetään ensisijaisesti paneelien tuottamaa sähköä ja jos se ei riitä, tarvittava sähkö saadaan sähköverkosta. Isot järjestelmät suunnitellaan tarpeen ja kohteen mukaan.

Luotettava Kumppani

© Sähkö-Jore Oy, 2020 - Verkkosivut Opiferum Oy