Yritys

Sähkö – Jo Re Oy on sähköinen perhe yritys. 

Meillä hoituu nämä sähkötyöt, yli 40 vuoden vankalla kokemuksella. Toimimme kaiken kokoisten rakennusliikkeiden kanssa. Kauttamme hoituvat niin isommat kuin pienemmätkin hommat. Käytämme tarvittaessa urakoinnissa pitkäaikaisia yheistyö kumppaneitamme aliurakoitsijoina.

Teemme sähköasennuksia, työmaamme ovat Helsinki–Hämeenlinna-akselilla, joskaan kehä kolmosen sisäpuolelle ei juuri ole menty. Tarvittaessa toimimme myös Päijät-Hämeen seudulla.

Vahvuuksiamme on KVR-urakointi ja hyvä keskinäinen työnjako. Yritys on niitä harvoja sähköurakoitsijoita, jotka hoitavat kohteet kokonaisurakkana kokonaisvastuurakentamisen periaattein avaimet käteen. Veljeksistä Karilla on vahva kokemus urakkalaskennasta ja ostamisesta, Reijo vastaa teknisestä johdosta ja Jouni toimii toimitusjohtajana ja hänen vastuullaan ovat työmaat.

Yrityksen koko on pyritty säilyttämään nykyisellään.
– Kasvu ei ole ollut itsessään tavoite, mutta sitä tulee luonnostaan.

Kasvu on ollut hallittua, eikä ole syönyt tulosta sillä yrityksen tulos on ollut kasvun vuosina vahvasti positiivinen. Yrityksen liikevaihdosta noin 65 prosenttia tulee sähköurakoinnista, loppu 35 prosenttia muodostuu sähkötarvikkeiden tukkumyynnistä ja sähkösuunnittelusta. Tarvikemyynti on suunnattu toisille, pääasiassa paikallisille sähköalan yrityksille, joista osa toimii myös Sähkö - JoRe:n aliurakoitsijoina.

– Me haluamme pitää laadusta kiinni, niin työssä kuin tarvikkeissa. Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia, laadukkaita tarvikkeita. Koetamme tehdä työmme kerralla hyvin, jotta takuukorjauksia tulisi mahdollisimman vähän. Meillä on yli kymmenen vuoden ajalta korkein AAA-luottoluokitus.

Yrityksen toimitilat ovat omassa hallissa Painotien varrella Turengissa. Hallin 910 neliöstä omassa käytössä, toimistona ja tarvikevarastona, on reilu kolmannes, muut tilat on vuokrattu ulkopuolisille yrityksille.

Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Janakkalan Yrittäjät on palkinnut Sähkö-Joren Oy:n yrittäjäveljekset Kari, Reijo ja Jouni Immosen Janakkalan Vuoden yrittäjinä vuonna 2013.

Luotettava Kumppani

© Sähkö-Jore Oy, 2020 - Verkkosivut Opiferum Oy